woensdag 28 mei 2014

Kraam cadeau

Het kraam kado is klaar om weg te geven en een kleinigheidje voor de grote zus! Ingepakt met lieve gehaakte hartjes als versiering.

In dit pakket zit onder andere een deken voor in de maxi cosi, lekker warm en de gordel kan je goed en makkelijk vast zetten.

Een kleding hanger met een baby geurzakje.

Uiteraard het mutsje met de slofjes.

En voor de grote kleine zus heb ik een knuffel gemaakt voor in haar uilen kamer.

Wat is het toch heerlijk om voor die humeltjes aan de gang te gaan!

 

donderdag 15 mei 2014

Extra randje aan een rokje

Het rokje van m'n dochter werd iets aan de korte kant naar mijn mening! Maar verder is hij nog goed dus mams dan maak je er toch iets aan! Ik moet zeggen dat ik hem nu leuker vind ook! Ja alleen liggen er nu een paar rokjes klaar om er een randje aan te maken...

 

woensdag 14 mei 2014

Telefoon tasje

Even iets makkelijks tussen door..een telefoon tasje. Ik kwam dit tasje tegen op Pinterest en soms is het heerlijk om iets te maken wat je bijna met je ogen dicht kan doen.

 

zaterdag 3 mei 2014

Bikerjack

In het blad Simply haken van 02-2014 staat een patroon van een leuk bikerjack en die ben ik aan het maken. Het zijn alleen maar vasten dus ik ben nog wel even bezig!

Ik gebruik Alabama van Katia die is alleen voor een kleinere haaknaald dus haak ik met een naald kleiner en gebruik een maat groter en dat komt goed uit.